top of page

Reserveringsvoorwaarden

1. Aankomst en vertrek

Inchecken kan tussen 16u en 20u. Graag uw aankomstuur doorgeven. Uitchecken kan tot 11u.

Er is een gratis ruime parking links naast het gebouw.  Ter legitimatie zullen wij u vragen om uw paspoort of identiteitsbewijs te tonen. Hiervan zullen we een kopie maken die uiterlijk 7 werkdagen na uw vertrek vernietigd zal worden.

 

2.  Reservering

De prijzen gelden per nacht, per kamer en inclusief het ontbijt. De klant die een reservering heeft gemaakt via internet, e-mail of telefoon accepteert hiermee de algemene verkoopvoorwaarden. Een reservering kan niet worden aangevochten, met uitzondering onder de in artikel 3 gestelde voorwaarden.

 

3. Annulering

Elke reservering waarvan de klant een bevestiging van B&B Rijsterbosch heeft ontvangen (per telefoon, e-mail of internet) betekent automatisch dat hiervan een klantendossier is geopend en onderhouden. Elke annulering dient schriftelijk te gebeuren (per mail of post).

 

Reserveringen kunnen kostenloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering buiten deze periode worden de volgende bedragen in rekening gebracht:

… –  7 dagen van te voren 0%

< 7 dagen 100%

 

4. No-Show.

In het geval dat de klant niet aankomt op de aangegeven dag van aankomst is hij/zij het gehele bedrag van de reservering verschuldigd.

 

5. Wijziging van een reservering.

Een wijziging van de reservering is mogelijk zonder kosten wanneer B&B Rijsterbosch hiervan op de hoogte wordt gebracht uiterlijk 5 dagen voor de datum van aankomst. Wij kunnen echter de beschikbaarheid van de kamer(s) niet garanderen. Wanneer in het geval van geen beschikbaarheid een wijziging niet mogelijk is, is de klant gehouden aan zijn oorspronkelijke reservering en gelden, in het geval dat de klant zijn reservering wenst te annuleren, de voorwaarden genoemd onder artikel 3.

 

6. Verblijf

Overnachten in Rijsterbosch door andere personen dan de huurder(s) is niet toegestaan.

Wij vragen u vriendelijk tijdens uw verblijf netjes met de inventaris en het meubilair om te gaan. Geluidsoverlast is ten allen tijden verboden. Het hele pand, de tuin en het terras is volledig rookvrij.

 

7. Veiligheid en milieu

In en rond het pand zijn alle vormen van open vlam strikt verboden. U verblijft in een natuurgebied dus enige vorm van geluidsoverlast is verboden. Het meebrengen en/of verbruiken van eigen dranken of voedingsmiddelen is niet toegestaan. 

 

8. De kamers

De kamers zijn geschikt voor een overnachting met maximaal twee personen. Er kan geen kinderbedje worden bijgeplaatst. Alle kamers zijn voorzien van een eigen aparte badkamer met douche en toilet. De Esdoorn kamer bevindt zich op het gelijkvloers en is geschikt voor rolstoelpatiënten. Honden zijn toegelaten in deze kamer. Op de bovenverdieping zijn geen huisdieren toegelaten.

Wij wensen U een fijn verblijf en mooie momenten in onze B&B.

bottom of page